Wie zijn wij

Over Fun2stay

Fun2stay Zomerkampen is onderdeel van YMCA Kampeercentra en organiseert al meer dan 90 jaar de leukste vakanties voor kinderen en jongeren van 6 t/m 17 jaar. Fun2stay Zomerkampen heeft een breed aanbod aan vakantiekampen voor kinderen tussen de 6 en 17 jaar; uiteenlopend van kampen voor jonge avonturiers (Minikamp) tot coole gamers (Gamekamp), echte daredevils (Tienerkamp) en enthousiaste musicalfans (Musicalkamp). Bij Fun2stay Zomerkampen maak je nieuwe vrienden en onderneem je samen de leukste activiteiten. Daarnaast ontwikkel je jezelf op persoonlijk vlak door bijvoorbeeld het maken van nieuwe vrienden!

Ons doel is: ieder kind op kamp. Door onze vrijwilligers kunnen wij de prijzen van de kampen laag houden, waardoor het voor ieder kind mogelijk is om op kamp te gaan. Wij willen graag álle kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgen. Dit doen we door kinderen in een veilige omgeving niet allerdaagse activiteiten te laten doen. In kleine leeftijdsgroepen ondernemen ze gezamenlijke activiteiten, waardoor ze zichzelf ontwikkelen. Doordat ze deze activiteiten samen met hun leeftijdsgenoten beleven, ontstaan er vriendschappen voor het leven en wordt hun kamp onvergetelijk!

De kracht van Fun2stay Zomerkampen zit in onze geweldige vrijwilligers. Zij staan dag en nacht voor elk kind klaar en zorgen ervoor dat geen kamp hetzelfde is. Ze halen hiervoor alles uit de kast: niets is te gek! Onze vrijwilligers worden ieder jaar bijgeschoold voordat de kampen beginnen. Ze zijn er op getraind om te zorgen voor een gezellige groepssfeer en een veilige omgeving voor ieder kind. Elke dag organiseren ze de leukste spellen en activiteiten. Daardoor beleeft de groep een onvergetelijke tijd! De meeste kinderen hebben meer heimwee naar de gezellige kampsfeer dan naar huis. Veel kinderen zien wij daarom ieder jaar weer terugkomen naar Leusden.