Meikamp (6-12 jaar)

Kun je ook niet wachten tot de zomer? Ga lekker op kamp tijdens de meivakantie! Heb jij nog geen plannen voor de meivakantie? Dan organiseert Fun2stay Zomerkampen speciaal voor jou een superleuk meikamp! Vier dagen lang plezier en avontuur voor kinderen van 6 t/m 12 jaar!

Op kamp gaan, dat doe je nooit alleen. Naast alle sportactiviteiten en alle spelletjes is een vakantiekamp namelijk de ideale plek om nieuwe vrienden te leren kennen. Daarom worden alle deelnemers in kleinere groepen verdeeld, wat vanaf het eerste uur voor een vertrouwelijke en veilige sfeer zorgt. De hele week ga jij samen met je kampgenoten leuke activiteiten doen! Ook disco mag natuurlijk niet ontbreken! Daarnaast is er vooral ruimte voor veel plezier en gezelligheid! Wat we precies allemaal gaan doen? Dat zie je vanzelf.

Kom jij ook mee feesten? Geef je dan snel op!

Meer informatie

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Inbegrepen

Verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, alle genoemde activiteiten, instructie, gebruik materiaal, deskundige en ervaren begeleiders en een hele berg lol.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

Spelen in het bos

Ken jij al onze bosspellen al?

Feestavond

Tijd om te feesten dus neem je feestkleding maar mee!

???

Ja, wat kan dit zijn?

Praktische informatie
Je wordt op de aankomstdag tussen 11.00u en 11.30 verwacht op de locatie. je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen. Op de vertrekdag (woensdag) kan je weer worden opgehaald tussen 19:00u en 19:30u.
code datum leeftijd max. aantal   
M18K 28-4 tot 1-5-2024 6-12 jaar 30 VOL

 

4 dagen

127,50,

All inclusive