Minikamp (6-9 jaar)

4 dagen buiten plezier maken zonder je ouders!? Houd jij ook van klimmen en klauteren en vind je nat en vies worden niet erg? Op ons terrein hebben we heel veel mogelijkheden en kunnen we lekker onze gang gaan. Een kamp vol activiteiten in de buitenlucht! Dit kamp is echt 100% FUN! Er is voor ieder wat wils tijdens dit zomerkamp. Wat dacht je van spelen in de speeltuin of bos spellen ?

De hele tijd ga jij gewoon lekker lol kunt maken en nieuwe vrienden leren kennen. In vier dagen ga je zoveel leuke dingen doen, dat je er nog lang met veel plezier op terug zult kijken! Samen met de stafleden en de andere kinderen ga je op avontuur in het bos, spelen in de speeltuin, klimmen en voordat je het door hebt zijn de dagen weer voorbij en wil jij liever nog een paar daagjes blijven!

Hou jij ook van lekker bewegen, veel plezier en lol maken en daarnaast een leuk vakantievermaak? Boek hier direct

Praktische informatie

De zomerkampen vinden plaats op het YMCA Kampeercentrum in Leusden. De kinderen slapen in tenten op matrassen, de groep eet samen en iedereen helpt een handje mee met het corvee.

Klik hier voor het adres en de routebeschrijving. Je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen.

Meer informatie

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Inbegrepen

Verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, alle genoemde activiteiten, instructie, gebruik materiaal, deskundige en ervaren begeleiders en een hele berg lol.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

Bosspellen

Lekker rennen door de bossen, verstoppertje spelen of een spannende speurtocht lopen.

???

Ja, wat kan dit zijn?

code datum leeftijd max. aantal   
A30Mini 20-7 tot 23-7-2024 6-9 jaar 30 Boek

4 dagen

127,50,

All inclusive