Minikamp (6-8 jaar)

Ben jij een echte avonturier?! Kom dan met ons mee op minikamp. In plaats van een week weg te zijn ben je maar 4 daagjes weg. Op het minikamp slaap je in echte tenten midden in het bos samen met allemaal andere kinderen van jouw leeftijd. Als je het stiekem toch een beetje spannend vindt om zonder mama en papa op vakantie te gaan zijn daar gelukkig de super coole stafleden die je altijd aan het lachen kunnen maken.

Samen met de stafleden en de andere kinderen ga je op avontuur in het bos, spelen in de speeltuin, klimmen en klauteren op de zeephelling. Voordat je het door hebt zijn de dagen weer voorbij en neemt jouw staf huilend afscheid.

Ga jij met ons mee op avontuur? Haal je mama en papa dan over om direct te boeken!

Praktische informatie

De zomerkampen vinden plaats op het YMCA Kampeercentrum in Leusden. De kinderen slapen in tenten op matrassen, de groep eet samen en iedereen helpt een handje mee met het corvee.

Je wordt op de aankomstdag tussen 11.00u en 12.00u verwacht op de locatie. je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen. Klik hier voor het adres en de routebeschrijving. Op de vertrekdag (dinsdag) kan je weer worden opgehaald tussen 16.00u en 16.30u.

Meer informatie

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Inbegrepen

Verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, alle genoemde activiteiten, instructie, gebruik materiaal, deskundige en ervaren begeleiders en een hele berg lol.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

Bosspellen

Lekker rennen door de bossen, verstoppertje spelen of een spannende speurtocht lopen.

???

Ja, wat kan dit zijn?

Kamp code datum max. aantal  
A32mini 3 - 6 augustus 30 Boek  

4 dagen

100,

All inclusive