Kinderkamp (7-10 jaar)

Ben jij een echte avonturier?! Kom dan met ons mee op kinderkamp. Op het kinderkamp slaap je in echte tenten midden in het bos samen met allemaal andere kinderen van jouw leeftijd. Als je het stiekem toch een beetje spannend vindt om zonder mama en papa op vakantie te gaan zijn daar gelukkig de super coole stafleden die je altijd aan het lachen kunnen maken.

Samen met de stafleden en de andere kinderen ga je op avontuur in het bos, spelen in de speeltuin, klimmen en klauteren op de zeephelling, arrowbattle en naar het zwembad. Daarnaast is er nog een supergave NEON-DISCO. Voordat je het door hebt is de week weer voorbij en neemt jouw staf huilend afscheid.

Ga jij met ons mee op avontuur? Haal je mama en papa dan over om direct te boeken!

Praktische informatie

De zomerkampen vinden plaats op het YMCA Kampeercentrum in Leusden. De kinderen slapen in tenten op matrassen, de groep eet samen en iedereen helpt een handje mee met het corvee.

Je wordt op de aankomstdag tussen 16.00u en 16.30u verwacht op de locatie. Je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen. Klik hier voor het adres en de routebeschrijving. Op de vertrekdag kan je weer worden opgehaald tussen 10.00u en 10.30u.

Meer informatie

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Inbegrepen

Verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, alle genoemde activiteiten, instructie, gebruik materiaal, deskundige en ervaren begeleiders en een hele berg lol.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

Zwemmen

We gaan zwemmen in een subtropisch zwemparadijs of als het mooi weer is bij het Henschotermeer. Lekker spetteren en spelen in het water.

Arrowbattle

Kruip in de huid van Robin Hood. Wie schiet er raak?

Bosspellen

Lekker rennen door de bossen, verstoppertje spelen of een spannende speurtocht lopen.

Neonparty

Partytime, samen met je vrienden en vriendinnen naar de 'neonparty'!

???

Ja, wat kan dit zijn?

Kamp code datum max. aantal  
A30K 20-27 juli VOL  
A31K 27 juli - 3 augustus VOL  
A32mini 3 - 6 augustus 30 (6-8 jaar) Boek
A34K (7 t/m 11 jaar) 17 - 24 augustus 30 Boek

Week

185,00,

All inclusive
Minikamp: € 100,00