Een vakantie bij Fun2stay Zomerkampen

We kunnen ons voorstellen dat u een aantal vragen heeft over Fun2stay zomerkampen. Hieronder leest u de meest gevraagde informatie.
Mocht u aanvullende vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat een vakantie veilig verloopt?
Veiligheid staat bij Fun2stay voorop. Bij al onze kampen zijn er dag en nacht stafleden aanwezig, die goed op uw kind zullen letten. Onze stafleden zijn zorgvuldig geselecteerd, uitgebreid door ons opgeleid en allen in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van de overheid. Wij hanteren het ‘vier-ogenbeleid’, wat betekent dat we de werkzaamheden van onze stafleden zo inrichten dat ze tijdens hun werkzaamheden altijd gezien of gehoord kunnen worden door een andere reisleider of volwassene. We maken onze stafleden tijdens hun opleiding bewust van het belang van het werken volgens deze principes.
Kan mijn kind zich ook alleen opgeven voor een vakantie?
Ja, natuurlijk! Veel van de kinderen op onze kampen komen alleen. Onze vakanties zijn echte groepsvakanties, die zo zijn opgebouwd dat iedereen elkaar vanaf het begin van de vakantie al leert kennen. De stafleden worden getraind in het creëren van een goed groepsgevoel. Door middel van kennismakingsspellen en gezamenlijke activiteiten. Verder zijn er tijdens de vakantieweek gezamenlijk activiteiten en (avond-)programma’s. Tijdens een Fun2stay vakantie maak je dan ook heel veel nieuwe vrienden!
Hoeveel stafleden gaan er mee?
Dat verschilt per leeftijdscategorie. Voor de jongere groepen van 7-10 en 10-12 jaar hanteren wij een ratio van gemiddeld 5 deelnemers per staflid.
Hoe werkt de korting?
Wil je samen op kamp? Dan krijg je van Fun2stay ook nog eens korting. Iedereen die samen boekt met bijvoorbeeld vriendjes, vriendinnen, broer, zus, neef of nicht krijgt € 25,- korting per boeking*. Deze korting geldt wanneer je samen naar hetzelfde kamp komt, wanneer je samen in dezelfde week maar op verschillende kampen komt en ook wanneer je in verschillende weken op kamp komt. *De korting geldt niet voor Meikamp en Minikamp
Gaan er meer jongens of meisjes met jullie op vakantie?
Dit verschilt per vakantie. Over het algemeen gaan er ongeveer evenveel jongens als meisjes mee. Mocht u voor een specifieke vakantie willen weten hoeveel jongens en meisjes er mee gaan, dan kan je altijd even contact met ons opnemen.
Slapen jongens en meisjes gescheiden?
Bij Fun2stay Zomerkampen slapen jongens en meiden apart, dat geldt ook voor broer en zus. Dat betekent: in een andere tent. Ook de kampbegeleiding slaapt gescheiden van de deelnemers, maar ze zijn uiteraard wel in de buurt.
Houden jullie rekening met vegetariërs en speciale diëten?
Uiteraard kunnen we op onze vakanties rekening houden met vegetariërs en verschillende diëten. Wel is het belangrijk om dit bij boeking op te geven. Neem in geval van twijfel bij een specifiek dieet gerust contact met ons op.