Kampen
Fun2stay zomerkampen is een organisatie die het voor ieder kind mogelijk wil maken om op kamp te gaan. Wij bieden actieve kampen voor jeugd en jongeren van 6 tot en met 17 jaar. Fun2stay zomerkampen is onderdeel van YMCA Kampeercentra met meer dan 80 jaar ervaring in kinderkampen. Duizenden kinderen en jongeren in Nederland zijn bij ons op kamp geweest. Ook jij bent van harte welkom!

Vrijheid, plezier

Waar heb jij vandaag zin in?
Dat is de eerste vraag die je elke ochtend te horen krijgt op een van de Fun2stay zomerkampen. Samen zullen we van vroeg tot laat plezier maken. Heerlijk toch een weekje zonder ouders op vakantie? Uiteraard is alles wel tot in de puntjes geregeld waardoor jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Van ontbijt in de ochtend, een uitdagend bosspel in de middag tot chocolademelk met een koekje in de avond!
Kampen

Actief, gezellig

Altijd al een watergevecht aan tafel willen starten? Speurtochten in het donker? En ben je dol op zwemmen? Dit is zomaar een greep uit de leuke activiteiten die wij speciaal organiseren bij Fun2stay zomerkampen. Natuurlijk heb je ook nog genoeg vrije tijd om te chillen met je vrienden in de speeltuin en wat lekkers te kopen bij onze kampwinkel.
Kampen

Vrienden maken

Het kan heel erg spannend zijn om alleen op zomerkamp te gaan. Gelukkig zien we elk jaar weer dat iedereen binnen no-time nieuwe vrienden en vriendinnen heeft gemaakt. Soms ontstaan er zelfs vriendschappen voor het leven! Maak je daar dus geen zorgen over. We hebben bovendien hele lieve begeleiders bij wie je altijd terecht kunt als je het lastig vindt om nieuwe mensen te ontmoeten. Door middel van allerlei leuke activiteiten helpen zij jou om iedereen te leren kennen. Voor je het weet lig je in de tent te nachtbraken!

Natuurlijk hebben we de zomerkampen wel ingedeeld in leeftijdsgroepen. Op deze manier sluiten de activiteiten aan bij wat jij leuk vindt en maak je sneller vrienden en vriendinnen.