Middenkamp (10-13 jaar)

Heb jij zin om een week lekker te chillen met allemaal nieuwe vrienden? En vind je het leuk om actieve spellen te spelen in het bos, te relaxen in de speeltuin of om te gaan zwemmen? Kom dan met ons mee op kamp!

Samen met de leukste stafleden ga je deze week allemaal toffe activiteiten beleven. Wij organiseren een vette NEON-DISCO, een spannende spooktocht en we gaan ook nog Arrow Battelen. Natuurlijk hebben we nog veel meer leuke activiteiten voor jou in petto maar dat is een verrassing waar je alleen achter komt  als je met ons mee gaat. Wil jij de tofste zomervakantie beleven van je hele klas? Meld je dan nu aan….

Praktische informatie

De zomerkampen vinden plaats op het YMCA Kampeercentrum in Leusden. De kinderen slapen in tenten op matrassen, de groep eet samen en iedereen helpt een handje mee met het corvee.

Je wordt op de aankomstdag tussen 16.00u en 16.30u verwacht op de locatie  je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen. Klik hier voor het adres en de routebeschrijving. Op de vertrekdag kan je weer worden opgehaald tussen 10.00u en 10.30u.

Meer informatie

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Inbegrepen

Verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, alle genoemde activiteiten, instructie, gebruik materiaal, deskundige en ervaren begeleiders en een hele berg lol.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

Arrowbattle

Kruip in de huid van Robin Hood. Wie schiet er raak?

Spooktocht

Lekker griezelen in het bos. Durf jij mee?

Neonparty

Partytime, samen met je vrienden en vriendinnen naar de 'neonparty'!

???

Ja, wat kan dit zijn?

Kamp code datum max. aantal  
A30M 20 - 27 juli VOL  
A31M 27 juli - 3 augustus VOL  
A32M
Vol>
voor meisjes
3 - 10 augustus 30 Boek  
A33M 10 - 17 augustus VOL  

Week

185,00,

All inclusive