Tijdens onze actieve zomerkampen hebben uw kinderen vaak flink trek. YMCA kampeercentra verzorgt lekkere, gezonde en afwisselende maaltijden. We serveren elke avond een 3-gangen diner met soep vooraf, een hoofdgerecht en een lekker toetje. Natuurlijk organiseren we elke week ook een echte BBQ en eten we een dag patat met kip en appelmoes!
Ook zorgen we ervoor dat uw zoon/dochter genoeg drinkt en een lekker koekje tussendoor krijgt.

Uiteraard houden wij rekening met de eetwensen van uw zoon/dochter/gezin. Laat het ons even weten als uw kind vegetarisch is, een voedselallergie heeft of geen varkensvlees eet. Geef dit dan bij het boeken op zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Zakgeld

Ondanks dat alle maaltijd, het drinken en de tussendoortjes door ons verzorgd worden. Merken we dat ons kampwinkeltje met snoepjes, ijsjes en frisdrank razen populair is. De gemiddelde prijs van de artikelen is 75 cent. Als uw kind ook graag wat wilt kopen in het winkeltje adviseren wij u een bedrag van ca. 10,- euro mee te geven.

Medicijnen & Bijzonderheden

Het komt regelmatig voor dat kinderen medicijnen gebruiken of extra aandacht nodig hebben. Hier wordt uiteraard rekening mee gehouden tijdens een zomerkamp. De kampbegeleiding ziet erop toe dat de medicijnen op tijd worden ingenomen en helpt uw kind zo nodig.
Er is op elke kamp koeling aanwezig. 

Kinderen met ernstige gedragsproblemen die graag op kamp willen, willen wij doorverwijzen naar onze zusterorganisatie Y-camps. Dit zijn normale vakanties met meer begeleiders (1 op 4) zodat ze naast een spetterende vakantie ook even tijd hebben voor passende zorg.