Op ponykamp ga je van maandag t/m vrijdag naar de manege waar je lessen krijgt van gediplomeerde instructeurs. 

Tijdens de lessen ga je onder andere springen, dressuur rijden en op buitenrit. Ook is er tijd voor ponyvoetbal, paarden poetsen en een echte wedstrijd.

Of je al 10 jaar rijdt of nog nooit op een paard hebt gezeten, alles word je geleerd en je krijgt les op je eigen niveau.

’s Avonds op het kampterrein is er na een frisse douche en lekker eten, tijd voor een spannend bosspel, chillen in de speeltuin en een neonparty. Ook zullen we gaan zwemmen en boogschieten.

De week eindigt met een presentatie waarin je kan laten zien wat je tijdens het kamp hebt geleerd.

 

Wat ga je zoal doen:

Dressuurles, springles, buitenrit, mennen, ponyvoetbal, neonparty.

Video

  • Ponykamp-1
  • Ponykamp-10
  • Ponykamp-2
  • Ponykamp-3
  • Ponykamp-4
  • Ponykamp-5
aanmelden

Praktische informatie

De zomerkampen vinden plaats op het YMCA kampeercentra in Leusden, midden in het bos gelegen voor het ultieme zomerkamp gevoel in de natuur. Bij terugkomst van de manege eten we met z'n allen op het kampterrein. ’s Avonds gaan we het bos in voor spannende bosspelen of naar de kampschuur met discoruimte en toko om lekker te ontspannen. Ook voor het slapengaan is het nog steeds super gezellig met z’n allen in de tent. Als het dan echt bedtijd is slapen we op matrassen.

Je wordt op zaterdag tussen 15.00u en 16.00u verwacht door de leiding van je kamp. Je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen. Klik hier voor het adres en de routebeschrijving. 

Op de zaterdag van vertrek zijn je ouders of verzorgers vanaf 10.00u van harte welkom op de manege Zwanenburg in De Glind, zodat zij kunnen zien wat je allemaal hebt geleerd deze week! 

Je mag je eigen pony meenemen, hier zijn extra kosten aan verbonden van € 70,-. U kunt dit aangeven tijdens het boeken bij bijzonderheden.

Inbegrepen

Verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, alle genoemde activiteiten, instructie, gebruik materiaal, deskundige en ervaren begeleiders en een hele berg lol.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

Dressuurles en springles

Je paard of pony net zo mooi laten lopen als Anky van Grunsven, of vliegen over de hindernissen? Tijdens de lessen van gediplomeerde instructeurs leer je elke dag iets nieuws!

Buitenrit

Tijdens ponykamp ga je op buitenrit in de omgeving. Een bezoek aan de poelen waar je met je paard het water in kan zal niet ontbreken.

Mennen

Om de zadelpijn te verzachten laten we ons ook een middag vervoeren vanaf de kar. Je leert van alles over mennen en mag dit zelf ook proberen.

Neonparty

Trek je coolste outfit aan het is partytime!

Ponyvoetbal

Met je pony op jacht naar de doelpunten! Ben jij net zo goed als Ronaldo?

Manege

De paardrijlessen worden gehouden op De Manege Zwanenburg in De Glind.

End faq

Code P30T 22 - 29 juli  13-17 jaar € 395,- Max. 20