Musicalkamp (13-17 jaar) 

Ben jij de nieuwe Pia Douwes, Willemijn Verkaik of William Spaaij?
 Kom dan mee op het musicalkamp!

Het maakt niet uit of je nog nooit gezonden hebt of al in een professionele productie meegespeeld hebt. Met je kampgenootjes en enthousiaste stafleden belooft het musicalkamp weer een superweek te worden. We gaan namelijk samen in een week tijd een echte musicalproductie op de planken zetten. Om dat mogelijk te maken krijg je allemaal toffe workshops van mensen die al jarenlang ervaring hebben met theater, zang en dans. Om te zien hoe het moet gaan we bovendien een professionele musical bezoeken!


Daarnaast zoeken we natuurlijk ook ontspanning in het bos en gaan we lekker een dag zwemmen! Op de disco gaan we helemaal los en zingen we keihard mee met alle liedjes en tijdens de spooktocht gillen we het hardste. 

Heb jij er ook nu al zin in? Geef je dan snel op! Er is namelijk maar beperkt plaats.

Wat ga je zoal doen:

Workshops zang, dans en toneel, boogschieten, neonparty, spooktocht.

Video

  • Musicalkamp-2
  • Musicalkamp-5
  • Theaterkamp-1
  • Theaterkamp-3
  • Theaterkamp-4
  • Theaterkamp-6
aanmelden

Praktische informatie

De zomerkampen vinden plaats op het YMCA Kampeercentra in Leusden. De jongeren slapen in tenten op matrassen, de groep eet samen en iedereen helpt een handje mee met het corvee.

Je wordt op de aankomst zaterdag tussen 16.00u en 16.30u verwacht op de locatie. je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen. Klik hier voor het adres en de routebeschrijving. Op de vertrek zaterdag kan je weer worden opgehaald tussen 10.00u en 10.30u. (Deze tijden gelden niet voor het 13-17 jaar kamp).

Inbegrepen

Verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, alle genoemde activiteiten, instructie, gebruik materiaal, deskundige en ervaren begeleiders en een hele berg lol.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

Workshops zang

Tijdens deze workshop leer je op een goede manier zingen. Je krijgt de juiste zangtechnieken aangeleerd met leuke nummers!

Workshops dans

Bij deze workshop staat de dans voor het stuk centraal. Je leert de juiste dansmoves aan zodat je schittert tijdens de uitvoering van het stuk. 

Neonparty

Zin in muziek, dansen en feesten die zijn de hoofdingrediënten van een geweldige feestavond.

Workshops toneel

Goed toneel spelen is belangrijk om een geweldig stuk neer te zetten. Tijdens deze workshop leer je toneel spelen op een hele leuke manier wat je ook gebruikt tijdens het stuk. 

Bezoek aan een theater

Cabaret, toneel of musical, waar gaan we dit jaar heen?

End faq

Code T30T* 22 - 30 juli 13-17 jaar € 345,- Max. 20
         
 *Dit kamp start zaterdag en eindigt op zondagmiddag.