Y Camps zijn zomerkampen, jeugdvakanties en jongerenreizen voor kwetsbare kinderen en jongeren van 6 t/m 19 jaar. De Y-camps zijn er ook voor deelnemers die financieel minder te besteden hebben. Ook alleenstaande ouders die graag met hun kinderen op vakantie willen, zijn bij Y Camps aan het juiste adres voor een spetterende vakantie. Kijk voor meer informatie en het complete aanbod op www.ycamps.nl.

 

YMCA kampeercentra beschikt over twee groepsaccommodatie, in Leusden en Hulshorst, gelegen in de bossen. Tijdens uw verblijf beschikt u over een eigen tentenkamp. Daarnaast wordt het eten en drinken compleet voor u verzorgd. Ervaar het gemak van luxe kamperen. Onze derde locatie in driebergen ook deze locatie ligt in de bos. U verblijft in een groot kamphuis waarbij u beschikt over een compleet ingerichte keuken. Verhuur van deze locatie is op basis van zelfverzorging. www.ymcakampeercentra.nl

 

YMCA Jongerenreizen biedt unieke kampeer- en backpackreizen aan voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar oud. Er wordt gereisd met een kleine groep, met het openbaar vervoer en met eigen tenten. Elke groep wordt begeleid door twee of drie ervaren en getrainde reisbegeleiders. De reisbegeleiders zijn vrijwilligers die het leuk vinden om in hun vrije tijd te reizen en een nieuw land te verkennen.
www.ymcajongerenreizen.nl

 

Vrienden van Leusden

www.vriendenvanleusden.nl

 

YMCA Nederland

www.ymca.nl

 

Conferentiecentrum De Glind

www.conferentiecentrumdeglind.nl

 

Conferentiecentrum Hoorneboeg

www.hoorneboeg.nl

 

Conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve

www.esh.nl