fbpx

Musicalkamp (13-17 jaar)

Ben jij de nieuwe Vajèn van den Bosch, Tony Neef en April Darby? Kom dan mee op het musicalkamp!

Het maakt niet uit of je nog nooit gezongen hebt of al in een professionele productie meegespeeld hebt. Met je kampgenootjes en enthousiaste stafleden belooft het musicalkamp weer een superweek te worden. We gaan namelijk samen in een week tijd een echte musicalproductie op de planken zetten. Om dat mogelijk te maken krijg je allemaal toffe workshops van mensen die al jarenlang ervaring hebben met theater, zang en dans. Om te zien hoe het moet gaan we bovendien een professionele musical bezoeken!

Daarnaast zoeken we natuurlijk ook ontspanning in het bos en gaan we lekker een dag zwemmen! Op de disco gaan we helemaal los en zingen we keihard mee met alle liedjes en tijdens de spooktocht gillen we het hardste. Heb jij er ook nu al zin in? Geef je dan snel op! Er is namelijk maar beperkt plaats.

Praktische informatie

De zomerkampen vinden plaats op het YMCA Kampeercentrum in Leusden. De jongeren slapen in tenten op matrassen, de groep eet samen en iedereen helpt een handje mee met het corvee.

Je wordt op de aankomstdag tussen 16.00u en 16.30u verwacht op de locatie. je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen. Klik hier voor het adres en de routebeschrijving. Afwijkend van de andere kampen duurt het musicalkamp tot zondag. Om 10 uur zal de uitvoering beginnen waarna je afscheid kan nemen van je nieuwe musicalvrienden en rond een uur of 11 naar huis kan.

Meer informatie

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Inbegrepen

Verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, alle genoemde activiteiten, instructie, gebruik materiaal, deskundige en ervaren begeleiders en een hele berg lol.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

Workshops zang

Tijdens deze workshop leer je op een goede manier zingen. Je krijgt de juiste zangtechnieken aangeleerd met leuke nummers!

Workshop dans

Bij deze workshop staat de dans voor het stuk centraal. Je leert de juiste dansmoves aan zodat je schittert tijdens de uitvoering van het stuk. .

Workshop toneel

Goed toneelspelen is belangrijk om een geweldig stuk neer te zetten. Tijdens deze workshop leer je toneelspelen op een hele leuke manier wat je ook gebruikt tijdens het stuk.

Neonparty

Zin in muziek, dansen en feesten dat zijn de hoofdingrediënten van een geweldige feestavond.

Bezoek aan een theater

Cabaret, toneel of musical, waar gaan we dit jaar heen??

Kamp code datum max. aantal  
&NBSP 2019 20 &NBSP

Week

345,00,

All inclusive