Musicalkamp (13-17 jaar)

Hou jij van zingen, dansen en toneelspelen en wil jij (nog) beter worden? Dan is het Fun2stay musicalkamp echt iets voor jou!

Het maakt niet uit of je nog nooit gezongen hebt of juist al een ervaren musicalster bent, er is plek voor iedereen! Samen met een enthousiast stafteam en je nieuwe kampgenoten zorgen we ervoor dat het een topweek wordt en maken we onze eigen musicalproductie. Dit doen we natuurlijk niet zonder toffe workshops van mensen die al jarenlang ervaring hebben in de wereld van zang, dans en theater. En  natuurlijk gaan we ook naar een professionele musical, want wat is nou een musicalkamp zonder het bezoeken van een echte musical?

Maak je geen zorgen, er is natuurlijk genoeg tijd om ook nog even te chillen in het bos en je een dag uit te leven in het zwembad. Tijdens de disco zing je de sterren van de hemel, en als je dan nog een stem over hebt kun je de longen uit je lijf gillen (of je kampgenoten de stuipen of het lijf jagen) bij de spooktocht.

Wil jij deze zomer een musicalproductie op de planken zetten? Wacht niet langer en geef je snel op!

Praktische informatie

De zomerkampen vinden plaats op het YMCA Kampeercentrum in Leusden. De jongeren slapen in tenten op matrassen, de groep eet samen en iedereen helpt een handje mee met het corvee.

Je wordt op de aankomstdag tussen 16.00u en 16.30u verwacht op de locatie. je dient met eigen of openbaar vervoer op de accommodatie te komen. Klik hier voor het adres en de routebeschrijving. Afwijkend van de andere kampen duurt het musicalkamp tot zondag. Om 10 uur zal de uitvoering beginnen waarna je afscheid kan nemen van je nieuwe musicalvrienden en rond een uur of 11 naar huis kan.

Meer informatie

Inbegrepen / Niet inbegrepen

Inbegrepen

Verblijf, alle maaltijden en tussendoortjes, alle genoemde activiteiten, instructie, gebruik materiaal, deskundige en ervaren begeleiders en een hele berg lol.

Niet inbegrepen

Reis- en annuleringsverzekering, zakgeld, vervoer van en naar de locatie.

Highlights

Workshops zang

Tijdens deze workshop leer je op een goede manier zingen. Je krijgt de juiste zangtechnieken aangeleerd met leuke nummers!

Workshop dans

Bij deze workshop staat de dans voor het stuk centraal. Je leert de juiste dansmoves aan zodat je schittert tijdens de uitvoering van het stuk. .

Workshop toneel

Goed toneelspelen is belangrijk om een geweldig stuk neer te zetten. Tijdens deze workshop leer je toneelspelen op een hele leuke manier wat je ook gebruikt tijdens het stuk.

Neonparty

Zin in muziek, dansen en feesten dat zijn de hoofdingrediënten van een geweldige feestavond.

Bezoek aan een theater

Cabaret, toneel of musical, waar gaan we dit jaar heen??

Kamp code datum max. aantal  
T31T 27 juli - 4 augustus 20 Boek  

Week

345,00,

All inclusive