Onze missie is: ieder kind op kamp.
Onze stafleden zijn allemaal, door ons opgeleide, vrijwilligers. Zij willen niks liever dan samen met uw kind een superleuke week beleven.
Dankzij de inzet van deze vrijwilligers kunnen we bovendien de prijs laag houden. Bovendien maken we gebruik van de aanwezige faciliteit die het YMCA Kampeercentrum Leusden biedt waardoor we een hoge kwaliteit kunnen bieden voor een lage prijs. 

Tolerantie/pesten op kamp

 

Wij beseffen ons dat het erg spannend kan zijn om uw kind een week lang op zomerkamp te laten gaan. Of het nou het eerste kamp is, uw zoon of dochter last heeft van heimwee of uw kind wordt in het dagelijks leven gepest. Loslaten is lastig.
Voor ons staat voorop dat ieder kind de kans op een leuke week moet hebben. Daarom hebben wij een Pest protocol opgesteld waardoor onze vrijwilligers pestgedrag snel signaleren en hierop in kunnen spelen.
Dankzij dit protocol kunnen we ook uw kind een veilig en plezierig kamp aanbieden.

Veiligheid en kwaliteit

 

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons centraal. Zowel op sociaal, pedagogisch en materieel gebied.
Al onze vrijwilliger worden door ons opgeleid en krijgen informatie en EHBO-lessen aangereikt voordat zij als zomerkamp begeleider aan de slag mogen. Daarnaast moest zij over een ‘verklaring omtrent gedrag’ beschikken welke alleen door de overheid wordt verstrekt.
Op het zomerkamp zelf vinden wij het erg belangrijk dat elk kind voldoende aandacht krijgt. Daarom begeleid 1 staflid +/- 5 deelnemers. Hierdoor kunnen wij uw kind net dat beetje extra aandacht geven. Natuurlijk blijf het erg spannend om uw kind aan, voor u, vreemde mensen toe te vertrouwen. Daarom is er altijd een staflid bereikbaar om te informeren hoe het met uw zoon of dochter gaat.
Om onze activiteit zo veilig mogelijk te maken controleren we ons materiaal regelmatig. Al onze speeltoestellen worden 2 tot 3 keer per seizoen gecontroleerd en onderhouden.