Zomerkamp boeken

Het boeken van een zomerkamp kan via het boekingsformulier op deze website. U dient het boekingsformulier volledig in te vullen en akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Nadat u geboekt heeft ontvangt u een kopie van u boeking per e-mail. Zodra wij u boeking verwerkt hebben krijgt u van ons boekingsbevestiging/factuur per e-mail. Na ontvangst van deze boekingsbevestiging/factuur dient u het totaal bedrag binnen 30 dagen aan ons over te maken. Bij een kampprijs boven de € 185,- is het mogelijk om gespreid te betalen, om hier gebruik van te maken dient u telefonisch contact met ons op te nemen. Bij Fun2stay betaald u geen bijkomende kosten zoals boekingskosten.

Annuleren

Het kan voorkomen dat u na het boeken toch moet annuleren. Als u 6 weken voor aanvang van het zomerkamp annuleert brengen wij 25% van de kampprijs in rekening. De overige annuleringsvoorwaarden staan in onze algemene voorwaarden. Alle annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren.

Verzekeringen

U dient zelf te zorgen voor de juiste aansprakelijkheid-, goederen-, reis- en zorgverzekering. Eventuele gemaakte kosten zijn voor eigen rekening of voor rekening van uw verzekeraar.